Acuzaţie de malpraxix la Spitalul din Mangalia

Acuzaţie de malpraxix la Spitalul din Mangalia

Un tânăr a murit de peritonită după ce medicul care ar fi trebuit să-l opereze de apendicită, la spitalul din Mangalia, ar fi amânat intervenţia pe motiv că nu are timp. 6 zile ar fi aşteptat băiatul, în dureri crunte, pe patul de spital, iar în ultimul ceas a fost transferat la spitalul judeţean din Constanţa. Acolo a murit după intervenţia chirurgicală tardivă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Iulian s-a stins din viaţă la numai 25 de ani, după o luptă aparent simplă cu apendicita - o inflamaţie banală, care ar fi putut fi tratată cu uşurintă, la timpul potrivit. După primele dureri, băiatul s-a dus la spitalul din Mangalia împreuna cu tatăl său, însă 3 zile ar fi durat până i s-a pus un diagnostic. Iniţial medicii l-au tratat de enterocolită, de pietre la rinichi şi abia apoi de apendicită.

Boala l-a adus pe Iulian Grigore la spital înainte de Crăciun, iar o zi de aşteptare s-a transformat în 6. După zile întregi de dureri, Iulian a ajuns în stare gravă la Spitalul din Constanţa. Medicii de la Mangalia nu mai puteau să-l opereze, aşa că l-au trimis la Spitalul Judeţean.

Tânărul a pierit de peritonită. O arată inclusiv certificatul medico-legal. Medicul chirurg acuzat că nu a vrut să-l opereze pe băiat la Mangalia lucrează la acel spital de mai bine de 15 de ani. Acum, familia încearcă să-şi facă dreptate pe cale legală cu ajutorul unui avocat. Va depune plângere penală pe numele medicului pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt