Acuzație de malpraxix la Spitalul din Mangalia - Prima News

Acuzație de malpraxix la Spitalul din Mangalia

Un tânăr a murit de peritonită după ce medicul care ar fi trebuit să-l opereze de apendicită, la spitalul din Mangalia, ar fi amânat intervenția pe motiv că nu are timp. 6 zile ar fi așteptat băiatul, în dureri crunte, pe patul de spital, iar în ultimul ceas a fost transferat la spitalul județean din Constanța. Acolo a murit după intervenția chirurgicală tardivă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Iulian s-a stins din viață la numai 25 de ani, după o luptă aparent simplă cu apendicita – o inflamație banală, care ar fi putut fi tratată cu ușurintă, la timpul potrivit. După primele dureri, băiatul s-a dus la spitalul din Mangalia împreuna cu tatăl său, însă 3 zile ar fi durat până i s-a pus un diagnostic. Inițial medicii l-au tratat de enterocolită, de pietre la rinichi și abia apoi de apendicită.

Boala l-a adus pe Iulian Grigore la spital înainte de Crăciun, iar o zi de așteptare s-a transformat în 6. După zile întregi de dureri, Iulian a ajuns în stare gravă la Spitalul din Constanța. Medicii de la Mangalia nu mai puteau să-l opereze, așa că l-au trimis la Spitalul Județean.

Tânărul a pierit de peritonită. O arată inclusiv certificatul medico-legal. Medicul chirurg acuzat că nu a vrut să-l opereze pe băiat la Mangalia lucrează la acel spital de mai bine de 15 de ani. Acum, familia încearcă să-și facă dreptate pe cale legală cu ajutorul unui avocat. Va depune plângere penală pe numele medicului pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Total
8
Shares
Total
8
Share