Actorul Victor Rebengiuc a învins COVID-ul: „Am învăţat să mai stau pe acasă, să nu plec în lume să mă sui în troleibuze aglomerate”

Actorul Victor Rebengiuc a învins COVID-ul: „Am învăţat să mai stau pe acasă, să nu plec în lume să mă sui în troleibuze aglomerate”

Actorul Victor Rebengiuc a vorbit, duminică, la Digi24, despre ultimul proiect artistic la care a lucrat şi a mărturisit că noul coronavirus nu l-a ocolit, deşi a respectat cu stricteţe măsurile de protecţie. În vârstă de 87 de ani, marele actor spune că a trecut uşor prin boală, nu a avut nevoie de internare, dar două săptămâni a stat în autoizolare la domiciliu şi a urmat tratamentul prescris.

Actorul a spus că nu ştie cum s-a infectat, cu atât mai mult cu cât este adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii bolii.

„Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port şi nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obişnuit. Port masca şi respect măsurile de securitate care s-au luat. Şi cu toate acestea, am fost şi eu infectat şi am stat două săptămâni în carantină. Asta este boala, este un pericol. Nu ştiu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puţin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata!”, a povestit Victor Rebengiuc.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt