Acoperişul Arenei Naţionale, în pericol să se prăbuşească. Nicuşor Dan a trimis corpul de control

Acoperişul Arenei Naţionale, în pericol să se prăbuşească. Nicuşor Dan a trimis corpul de control

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a confirmat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că acoperişul Arenei Naţionale are probleme serioase de infrastructură care ar putea să nu mai permită disputarea meciurilor pe viitor. Acesta spune că dacă meciul dintre FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe nu se va putea ţine pe acest stadion, va fi pusă la dispoziţie baza sportivă de la Mogoşoaia.

“Cu siguranţă Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Ştiu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanţii Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuşi până la urmă să deblocheze această situaţie, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deţinem.

Suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii '70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înţelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.

Toate aceste investiţii care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce priveşte administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin nişte centre de cost, ci nişte centre de profit”, a declarat Burleanu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt