Acoperișul Arenei Naționale, în pericol să se prăbușească. Nicușor Dan a trimis corpul de control - Prima News

Acoperișul Arenei Naționale, în pericol să se prăbușească. Nicușor Dan a trimis corpul de control

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a confirmat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că acoperișul Arenei Naționale are probleme serioase de infrastructură care ar putea să nu mai permită disputarea meciurilor pe viitor. Acesta spune că dacă meciul dintre FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe nu se va putea ține pe acest stadion, va fi pusă la dispoziție baza sportivă de la Mogoșoaia.

“Cu siguranță Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Știu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanții Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuși până la urmă să deblocheze această situație, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deținem.

Suferim și la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii ’70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înțelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.

Toate aceste investiții care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce privește administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin niște centre de cost, ci niște centre de profit”, a declarat Burleanu.Total
0
Shares
Total
0
Share