Accidente în lanț pe autostrada Soarelui - Prima News

Accidente în lanț pe autostrada Soarelui

16 persoane au ajuns la spital și alte 16 au primit îngrijiri medicale la fața locului după ce nu mai puțin de 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. Carambolul a avut loc în zona Cernavodă –
Medgidia, pe sensul către litoral. Autoritățile au activat imediat Planul Roșu de Intervenție din cauza numărului mare de victime.

Drumul spre mare a început cu ghinion pentru mai mulți şoferi pe Autostrada Soarelui. Intre Cernavoda si Medgidia, la km 181 al autostrazii un sofer a franat vazand ceata inaintea lui. Alti doi soferi care veneau din spate n-au mai avut reflexe si au intrat in el. Au fost 5 victime din 3 masini.

La o distanta de 2 km de locul primului accident, valul de ceata a facut ravagii. Soferii care veneau grabiti spre mare sau trezit ca intra intr-o zona fara vizibilitate.

A fost ca la popice. Un carambol perfect cu 55 de autoturisme.

Toate victimele au ajuns la spital. Din fericire starea lor de sanatatea este buna si sunt in afara oricarui pericol.
Circulatia pe Autostrada soarelui s-a reluat abia la 11.3o

La scurt timp dupa ce autostrada a fost eliberata pentru circulatie, un alt accident s-a produs in acelasi loc pe celalalt sens de mers. Un sofer curios a oprit ca sa se uite la locul carambolului iar alte doua masini care veneau cu viteza l-au lovit din spate. Trei autoturisme au fost implicate in al doilea accident pe senul de mers spre Bucuresti si 11 pasageri care erau in ele au suferit rani mai grave sau mai usoare. Din fericire niciuna dintre ele nu a ajuns la spital.

Total
0
Shares
Total
0
Share