Accident mortal pe şantier

Accident mortal pe şantier

Un bărbat a murit pe un şantier de construcţii din Constanţa. Un bloc de BCA i-a cazut în cap de la 20 de metri înaltime. Muncitorul purta casca de protecţie, însă nu i-a fost de niciun folos. Medicii chemaţi de urgenţă l-au gasit în stop cardiac. Politia, procuratura şi inspectorii de muncă au deschis mai multe anchete în acest caz. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Blocul de BCA, desprins de la ultimul etaj al construcţiei din Piata Ovidiu l-a secerat pe muncitorul care lucra în şantier. Colegii au sărit să-l ajute, iar cineva a sunat la 112 . ISU Dobrogea a trimis echipaje medicale de urgenta, în Piaţa Ovidiu.

Bărbatul era fără suflare şi în stop cardio-respirator. Muncitorii au povestit că lucrau la ultimele două etaje unde zideau pereţii exteriori ai blocului. De la 20 de metri înălţime, un bloc de BCA s-a desprins din zidarie.

Cazul a intrat în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, dar şi în atenţia Poliţiei Constanţa. După ce vor trage concluziile, vor lua şi măsuri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt