Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere

Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere

Şoferul fugar care a provocat un grav accident rutier în Drobeta Turnu Severin a fost prins de autorităţi. Bărbatul are 35 de ani şi a fugit pentru că nu avea permis de conducere. El a fost arestat pentru 30 de zile. Între timp au apărut şi imaginile de la impact. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

O cameră de supraveghere amplasată pe bulevard a surprins cursa şoferului teribilist. În imagini se vede cum bărbatul, care circula haotic şi cu viteză mare, scapă maşina de sub control, trece milimetric pe lângă un motociclist, iar după câteva sute de metri se opreşte direct în stâlpul unui semafor, pe care îl pune la pământ. Imediat după impact, şoferul iese din maşină şi fuge de la locul accidentului.

În autoturism se mai aflau alte două persoane, un tânăr şi o tânără, care au fost rănite. Un echipaj medical care se afla întâmplător în zonă a oprit să le acorde primul ajujtor, apoi cei doi pasageri au fost transportaţi la spital. Şoferul a fost prins de autorităţi după mai bine de 12 ore.

Bărbatul are 35 de ani şi se pare că nu avea permis de conducere. Mai mult, analizele au arătat că acesta consumase droguri înainte să se urce la volan. După ce a fost prins, şoferul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore şi ulterior, arestat pentru 30 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt