Accident cu două avioane la Suceava

Accident cu două avioane la Suceava

O tragedie uriaşă a fost evitată la limită pe aeroportul din Suceava. Două avioane ale companiei Wizz Air în care se aflau peste 170 de oameni s-au ciocnit.pe pistă. Aripa uneia dintre aeronave a lovit partea din spate a celeilalte. Călătorii urmau să zboare către Dortmud şi către Bergamo. Ambele curse au fost anulate în urma incidentului.

174 de oameni se pregăteau să decoleze spre Dortmund, Germania. Chiar în timp ce avionul a început să ruleze pe pistă, aripa acestuia a lovit puternic partea din spate a unei alte aeronave. În aceasta din urma nu se afla încă nici un pasager. Urma să plece spre Bergamo, Italia în această seară.

Nimeni n-a fost rănit. Pasagerii au coborât singuri din aeronava.

Directorul aeroportului din Suceava susţine că accidentul e unul de mică importanţă.

Reprezentanţii companiei aeriene şi ai aeroportului din Suceava au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de incident.

În plus, ” Wizz Air pune la dispoziţie o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat şi va transporta pasagerii la destinaţie în cursul zilei de astăzi. Wizz Air îşi cere scuze pasagerilor afectaţi şi îi asigură pe toţi clienţii că siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriener”, se arată într-un comunicat al Wizz Air.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt