A treia zi de grevă la STB, coșmar pentru bucureșteni - Prima News

A treia zi de grevă la STB, coșmar pentru bucureșteni

Inquam Photos/ Octav Ganea

Este a treia zi de gravă la STB. Totuși, câteva tramvaie și autobuze au ieșit pe traseu. Considerați spărgători de grevă, șoferii care nu au vrut să continue protestul ilegal au primit amenințări. Au continuat și negocierile. Fără succes deocamdată. Așa că protestarii amenință că nici mâine bucureștenii nu se vor putea deplasa cu mijloacele de transport în comun.

A treia zi de grevă a STB a fost coșmar pentru bucureșteni. Au fost nevoiți din nou să meargă pe jos câțiva kilometri întregi. Unii șoferi sau vatmani au ținut totuși cont de hotărârea instanței și au revenit la muncă. Prea puțini însă.

Și în depouri a fost scandal. Unii șoferi care au decis să se întoarcă la lucru au fost atacați.

La sediul STB a fost din nou ședință, după ce ieri negocierile care au avut loc la primăria Capitalei s-au încheiat fără nicio soluție.

0800 800 868 este numărul de telefon la care șoferii care vor să își reia activitatea și sunt amenințați pot suna, anunță primarul Nicușor Dan. Identitatea apelantului va fi confidențială și imediat un echipaj de poliție se va deplasa la fața locului. Primarul promite chiar ajutor juridic pentru cei care se tem de acțiuni viitoare ale sindicatelor.

Nicușor Dan recunoaște că sunt probleme la STB și că starea autovehiculelor a fost neglijată și promite schimbări.
Însă sindicaliștilor nu le este frică de sancțiuni cum nu le este teamă nici de hotărârea judecătorilor care spune că greva este ilegală și amenință că vor continua și mâine.

Total
0
Shares
Total
0
Share