A lovit şi a fugit. Gravidă spulberată pe stradă

A lovit şi a fugit. Gravidă spulberată pe stradă

O femeie însărcinată în opt luni şi-a pierdut copilul nenăscut după ce a fost izbită în plin de o maşină, pe stradă, în Bucureşti. Şoferul, un cetăţean britanic de origine libaneză, nu a verificat dacă femeia este în viaţă. Speriat, a fugit de la locul accidentului. A fost prins după mai bine de 12 ore, pe aeroportul din Cluj Napoca. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Cătălin este voluntar ,,Există un Erou" şi a fost anunţat prin aplicaţie că în zona lui cineva a fost rănit. Aşa i-a putut acorda femeii de 30 de ani primul ajutor. Asta arată cât de puternic a fost impactul. Din nefericire, pruncul din burta femeii nu a supravieţuit. Accidentul a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei.

Pentru că era vorba de o ieşire dintr-un drum secundar pe unul principal, şoferul era obligat să acorde prioritate. Înfiinţarea unei treceri de pietoni ar reduce pericolul, spun cei care locuiesc în apropiere. De altfel, în zonă ar fi mai multe probleme.

Bărbatul care a accidentat-o pe tânără a fost prins după mai bine de 12 ore. Are 24 de ani şi este cetăţean britanic de origine libaneză. Planul nu i-a mers. Acum trebuie să suporte consecinţele faptelor sale.

Femeia rănită este în stare stabilă, dar rămâne sub supravegherea medicilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt