A jucat fondul clasei la păcănele

A jucat fondul clasei la păcănele

Este scandal la o şcoală din Râmnicu Vâlcea după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că învăţătoarea de la pregătitoare ar fi împrumutat repetat bani pe care a uitat să-i mai restituie. Femeia, soţie de preot, ar fi o împătimită a jocurilor de noroc. Iar acestea nu sunt singurele probleme cu legea ale învăţătoarei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal după ce a fost fillmată în timp ce fura dintr-un magazin.

Sub diferite pretexte, învăţătoarea în vârstă de 40 de ani apela la părinţii copiilor din clasa la care preda pentru a le cere bani cu împrumut. Uita însă să-i mai returneze. Oamenii s-au alarmat abia atunci când au aflat că femeia, soţie de preot, joacă banii la păcănele. Scandalul a început când au refuzat să-şi mai trimită copiii la şcoală. Mesajele trimise de dascăl părinţilor sunt halucinante.

Jumătate dintre părinţii din clasă au depus deja sesizări că au fost înselaţi. Conducerea şcolii a demarat o anchetă.

Nu sunt însă singurele probleme cu legea ale învăţătoarei. Femeia este anchetată şi pentru furt după ce a fost filmată în timp ce sustrage o jucărie de pe raftul unui magazin.

Contactată telefonic, învăţătoarea nu a dorit să ofere un punct de vedere. Deocamdată ea este suspendată temporar de la catedră.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt