DNA anchetează organizarea Revelionului de la Iași - Prima News

DNA anchetează organizarea Revelionului de la Iași

Revelionul de la Iasi este anchetat de DNA! Procurorii incearca sa afle de ce din program au lipsit anumite momente cu care autoritățile locale s-au lăudat și pentru care au plătit bani grei. Cum ar fi spectacolul de drone care ar fi trebuit să lumineze cerul. Deocamdată, cercetările sunt „in rem” pentru abuz în serviciu. Primarul Iașiului spune că totul a fost făcut legal.

Artificii, Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică, Carla’s Dreams și mulți alți artiști au urcat pe scenă, în noaptea dintre ani, în Piața Palatului Culturii din Iași. Ofițerii DNA cred că ieșenii au avut un Revelion frumos, dar petrecerea dintre ani nu s-a ridicat la nivelul anunțat de Primăria Iași. Și nici nu a făcut banii plătiți din bugetul local, peeste jumtate de milion de lei. Printre altele, a lipsit cu desăvârșire spectacolul cu lasere și drone, care este destul de scump.

Edilul ieșean susține că totul a fost legal. Pentru organizarea fiecărui moment al Revelionului au existat licitații publice, inclusiv pentru show-ul cu drone.

Primarul Iașiului susține că, oricum, totul a fost făcut cu un buget de criză, iar Revelionul a costat doar 550.000 de lei cu tot cu TVA.

Total
1
Shares
Total
1
Share