DNA anchetează organizarea Revelionului de la Iaşi

DNA anchetează organizarea Revelionului de la Iaşi

Revelionul de la Iasi este anchetat de DNA! Procurorii incearca sa afle de ce din program au lipsit anumite momente cu care autorităţile locale s-au lăudat şi pentru care au plătit bani grei. Cum ar fi spectacolul de drone care ar fi trebuit să lumineze cerul. Deocamdată, cercetările sunt „in rem” pentru abuz în serviciu. Primarul Iaşiului spune că totul a fost făcut legal.

Artificii, Keo, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Carla's Dreams şi mulţi alţi artişti au urcat pe scenă, în noaptea dintre ani, în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi. Ofiţerii DNA cred că ieşenii au avut un Revelion frumos, dar petrecerea dintre ani nu s-a ridicat la nivelul anunţat de Primăria Iaşi. Şi nici nu a făcut banii plătiţi din bugetul local, peeste jumtate de milion de lei. Printre altele, a lipsit cu desăvârşire spectacolul cu lasere şi drone, care este destul de scump.

Edilul ieşean susţine că totul a fost legal. Pentru organizarea fiecărui moment al Revelionului au existat licitaţii publice, inclusiv pentru show-ul cu drone.

Primarul Iaşiului susţine că, oricum, totul a fost făcut cu un buget de criză, iar Revelionul a costat doar 550.000 de lei cu tot cu TVA.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt