5 milioane de lire sterline confiscate, după ce poliţiştii au văzut un bărbat clătinându-se sub greutatea genţilor cu bani

5 milioane de lire sterline confiscate, după ce poliţiştii au văzut un bărbat clătinându-se sub greutatea genţilor cu bani
Met Police London

Poliţia londoneză a confiscat suma de 5 milioane de lire sterline în bani cash - cea mai mare sumă reţinută vreodată în capitala Angliei - după ce agenţii au observat un bărbat care se chinuia să care nişte genţi grele la maşină. Banii proveneau din activităţi infracţionale şi urmau să fie "spălaţi". Trei bărbaţi au fost condamnaţi după această captură, a anunţat Poliţia Metropolitană din Londra într-un comunicat.  

Autorităţile au anunţat că, pe 5 iunie anul trecut, au observat un bărbat, Ruslan Shamsutdinov, ieşind de la o adresă din Fulham, în sud-estul Londrei, care "se chinuia vizibil" să care nişte genţi grele la maşină.

Poliţiştii l-au oprit şi au găsit "o sumă considerabiă de bani" în genţi, potrivit unui comunicat.

Percheziţia apartamentului din care a ieşit Ruslan a scos la iveală o schemă de spălare de bani în valoare de peste 5 milioane de lire sterline.

Trei bărbaţi au fost condamnaţi vinerea trecută în acest dosar - Ruslan Shamsutdinov, Sergejs Auzins şi Serwan Ahmadi - la pedepse cu închisoarea, pentru activităţi de spălare de bani. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt