33 de localități din 11 județe, afectate de inundații - Prima News

33 de localități din 11 județe, afectate de inundații

Au fost inundații devastatoare în județele Prahova și Argeș. La Câmpulung Muscel, o viitură de pe versanți a măturat totul în cale și a luat pe sus garduri și animale. În Prahova, în stațiunea Azuga, oamenii își curăță locuințele după ce un dig a fost distrus de furia apelor.

Pe Valea Prahovei, în stațiunea Azuga, localnicii sunt disperați. Viitura le-a distrus tot în gospodării. Unora le-a luat gardurile și cu ele animalele sau păsările.

Apa nu le-a intrat în locuințe pentru prima dată celor din Azuga. Dar oamenii au refăcut, fiecare cum a putut, ceea ce s-a distrus, de-a lungul timpului. Nu credeau, însă, ca nenorocirea va veni iar peste ei.

Obișnuiți, din nefericire, cu viiturile care le fac viața amară, localnicii încearcă să se adapteze și să treacă peste situația dezastruoasă în care au ajuns din nou.

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, oamenii din Azuga se roagă doar să nu mai fie loviți iar de inundații.

Inundații au fost și în nordul județului Argeș. Din cauza ploilor abundente căzute în ultimele două zile viiturile scurse de pe versanți au măturat 20 de gospodării. La Câmpulung, viitura a ucis păsări și animale, pe care le-a târât kilometri întregi. In urmă a rămas imaginea dezolantă a animalelor moarte în apă.

Reprezentanții autorităților mai spun că vor interveni imediat ce vremea va permite întrucât sunt proiecte de mult lăsate de izbeliște.

Total
0
Shares
Total
0
Share