200.000 de euro pentru un loc de veci

200.000 de euro pentru un loc de veci

Locurile de veci au ajuns mai scumpe decât o vilă de lux. La Craiova, spre exemplu, o capelă cu 9 morminte costă 200.000 de euro! Cât trei apartamente în centrul oraşului. Pentru cei fără dare de mână, locurile de veci vândute direct de primărie nu costă mai mult de 5.000 de lei!

Aşa arată capela de 200.000 de euro, scoasă la vânzare în cimitirul Ungureni din Craiova. Pe internet, unde a fost publicat anunţul de vânzare, proprietarul susţine că cele 9 locuri de veci construite înăuntru ar fi fost proiectate de un renumit arhitect, în 1910. De aici şi preţul exorbitant al construcţiei. Cum era de aşteptat, oameniii nu se înghesuie să cumpere.

Şi nu e singurul loc de veci scump din acest cimitir. Bogdan Damian este un alt proprietar care vrea să-şi încerce norocul cu un preţ destul de mare, pentru un cavou. 30.000 de mii de euro cere. Deşi l-a scos la vânzare de 5 luni, nu a reuşit să îl vândă pentru că nimeni nu i-a oferit cât a vrut.

Reprezentanţii regiei care administrează cimitirul spun că vânzarea unui loc de veci, chiar şi cu zeci de mii de euro, este legală. Fiecare cere cât vrea. În acelaşi timp, locurile de veci vândute direct de primărie costă în toate cimitirele din oraş în jur de 5.000 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt