20.000 de turiști așteptați la mare de Rusalii - Prima News

20.000 de turiști așteptați la mare de Rusalii

Peste 20 de mii de turiști sunt așteptați la malul mării în vacanța de 1 iunie și Rusalii. Proprietarii hotelurilor se laudă cu rezervări făcute din timp și cu pachetele speciale: cazare și masaje de relaxare ori terapii dintre cele mai sofisticate. Prețurile pornesc de la 70 de lei pe noapte la Eforie Nord și pot ajunge până la 350 de lei pe noapte la Mamaia.

Cinci zile libere sunt anul acesta la începutul lui iunie, când se sărbătoresc ziua copilului și Rusaliile. În plus, guvernul a decis că și 2 iunie e zi nelucrătoare, așă că litoralul va fi plin. E prima ocazie de câștig din 2023 pentru comercianții de la mare.

Se deschid câteva zeci de hoteluri, iar regimul all inclusive e alegerea celor mai mulți turiști. Pentru cazare, prețurile pornesc de la 100 de lei pentru un cuplu. Trebuie adunate, însă, costurile pentru mâncare, sezlonguri, băuturi pe plajă și distracție. Așa ajungem la minimum 1.500 de lei pentru două persoane, cinci zile, la Eforie Nord.

La Mamaia, se schimbă socoteala, prețurile camerelor sunt ceva mai ridicate. De 1 iunie copiii pot fi răsfățați pe mare, la plimbari cu yachtul, salupe sau corabii de pirați. Delta Dunării e alternativa pentru cei care caută natura și liniștea. Iar aici, multe pensiuni sunt rezervate sută la sută.Total
0
Shares
Total
0
Share