13 morminte, jefuite într-o singură noapte, în Dâmbovița. Din cavoul unui copil de doi ani hoții au furat bani și bijuterii - Prima News

13 morminte, jefuite într-o singură noapte, în Dâmbovița. Din cavoul unui copil de doi ani hoții au furat bani și bijuterii

Trei bărbați au jefuit, într-o singură noapte, 13 cavouri din cimitirul unei comune din Dâmbovița. Au furat 14.000 de lei și mai multe bijuterii din aur. Cei trei au fost reținuți de polițiști și vor fi trimiși în judecată pentru profanare de morminte.

Cea mai mare lovitură dată de către cei 3 hoți a fost în comuna Petrești, din județul Dâmbovița, unde au profanat cavoul unui copil de doi ani, înmormântat luna trecută.

Tatăl copilului decedat: “Tot capacul era mișcat, dar nu mișcat de pe poziție, în așa fel încât să pară că nu s-a umblat nimic. Florile care acopereau tot mormântul erau mișcate înspre dreapta. După care m-am dus în spate și acolo se vedeau urmele de rangă, ce au băgat ei și cum au ridicat mormântul. L-au ridicat și au intrat înăuntru”.

Mama copilului decedat: “Îi luaseră două brățări, lănțicul și bani, peste 10.000 de lei. Aici a știut cineva, i-a trimis cineva la sigur”.

Hoții aveau un mod de operare rapid și original.

Total
0
Shares
Total
0
Share